Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Peter Laugesen og Anders Mathiasen slipper husene løs i ny fællesudgivelse

24/10/2017

Med en unik sammensmeltning af lydkunst, musik og litteratur udgiver Peter Laugesen & Anders Mathiasen nu albummet ”Husene er sluppet løs i skriften”. Udgivelsen af albummet markeres med releasekoncerter i Aarhus og København.


Læs mere | Postet i Ukategoriseret af Robert Christensen | 0 kommentarer

Nyt album med Er de sjældne

10/03/2014

Den længe ventede albumopfølger til Er de sjældnes (alias Solveig Sandnes og Lone Hørslev) musik/lyrik-nyklassiker Lyserød lyseblå beige udkommer endelig medio marts. Det fejres med releasearrangement på Grand den 12. marts.

1001269_264858250340322_175095608_n

Læs mere | Postet i Er de sjældne af Robert Christensen | 0 kommentarer

Ny single og video med Er de sjældne - ude i dag!

24/06/2013

Er de sjældne er på banen igen efter fire år. "Rapunsel & prinsen" er titlen på den første single fra det kommende album med Er de sjældne, der består af forfatter Lone Hørslev og musiker Solveig Sandnes.

rapuntzel-2400x2400

Læs mere | Postet i Er de sjældne af Robert Christensen | 0 kommentarer

Første anmeldelser af "Compania"

22/10/2012

"Compania" af Red Shifter udkom i torsdags på Geiger Records, og de første anmeldelser er begyndt at tikke ind. "Stemningsmættet er kun et fattigt ord" skriver Passive/Aggressive bl.a. i deres netop udsendte zine.

Passive aggressive

Læs mere | Postet i Red Shifter, compania, anmeldelser af Geiger Records | 0 kommentarer

Ny lp fra Red Shifter 18. oktober

29/09/2012

Compania nyhed

Kollektivet Red Shifter udsender deres debut-lp Compania på Geiger Records 18. oktober - og kan opleves live på Loppen og BIBLIOTEKET Rentemestervej i forbindelse med udgivelse. Se video til nummeret "Turning" her.

Læs mere | Postet i Red Shifter, release, udgivelser af Geiger Records | 0 kommentarer

Dråbers logik på Gaffa.dk

09/06/2012

6e9d3e043400_133909820751_nyhedstor2[1]
Jomi Massage & Anne Lise Marstrand-Jørgensen er blevet interviewet af GAFFA her. Læs med - og glæd dig til Dråbers logik på cd og download. Vi arbejder på sagen!

Postet i Jomi Massage & Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Dråbers logik, udgivelser, interview, omtale, presse af Geiger Records

En flodhest går om hjørnet ude i dag!

17/04/2012

Forsvundet digtdebut fra Viggo Madsen får nyt musikalsk liv i mødet med vestafrikanske toner fra koraspiller Basiru Suso. En varm og eventyrlig rejse i tid og sted med en flodhest som hovedperson.

Læs mere | Postet i Basiru Suso & Viggo Madsen, koncerter, release, udgivelser af Mads K. Christiansen

Solveig Sandnes med KonoKone på P6

18/03/2012

Afrika rejser sig på P6 Beat

Solveig Sandnes - intiativtager til KonoKone - gæstede søndag den 18. marts P6-programmet Brainbeat til en snak om afrikansk musik, inspiration og magt:

"Afrika fylder mere og mere i vores musik, og fremstår mere og mere vitalt og mangfoldigt. Det skal fejres! Men det skal også diskuteres, hvad det er for nogle magtforhold som Afrika og Vesten indgår i. Hvem får hvad ud af hvem? Og er det udelukkende godt?"

Udover Solveig Sandnes var også Bjarke Svendsen og Asger Strandby med i debatten, der værtedes af Ralf Christensen. Læs mere og lyt her.

Postet i Solveig Sandnes, KonoKone, radio af Mads K. Christiansen

Peter Laugesen & Singvogel åbner Godsbanen

17/03/2012

Peter Laugesen & Singvogel

Det er med glæde vi kan annoncere, at Peter Laugesen & Singvogel vil være på koncertpletten når det nye aarhusianske kulturkraftcenter Godsbanen åbner med stor fest den 30. marts.

Koncerten begynder klokken 21.00.

Derudover vil repræsentanter for Geiger Records' forstandige redaktion være at finde bag diskjockeypulten i løbet af åbningsarrangementet, som derudover også vil byde på oplæsninger ved Bjørn Rasmussen og Mads Mygind, tale ved f.eks. kulturminister Uffe Elbæk samt yderligere koncerter, film, mad og andre flyvende lækkerier.

Det hele starter kl. 13.15 og varer dagen ud.

Postet i Peter Laugesen & Singvogel, koncerter af Geiger Records

Udgivelser i 2012

03/02/2012

En flodhest coverweb

Geiger Records sparker det nye år op med en buket af spændende udgivelser på vej. Det drejer sig om intet mindre end disse:

Basiru Suso & Viggo Madsen En flodhest går om hjørnet

Jomi Massage & Anne Lise Marstrand-Jørgensen Dråbers logik

Lars Skinnebach & Jørgen Teller SLAGGER

Ø Med i og uden

Red Shifter TBA

Nærmere information om udgivelsestidpunkter følger. Indtil da kan du læse mere om de enkelte udgivelser ved at klikke videre.

Læs mere | Postet i Basiru Suso & Viggo Madsen, Jomi Massage & Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Jørgen Teller & Lars Skinnebach, Red Shifter, Ø, udgivelser af Geiger Records

1  2  3  4  5  6  7  >>

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS