Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Solveig Sandnes med KonoKone på P6

18/03/2012

Afrika rejser sig på P6 Beat

Solveig Sandnes - intiativtager til KonoKone - gæstede søndag den 18. marts P6-programmet Brainbeat til en snak om afrikansk musik, inspiration og magt:

"Afrika fylder mere og mere i vores musik, og fremstår mere og mere vitalt og mangfoldigt. Det skal fejres! Men det skal også diskuteres, hvad det er for nogle magtforhold som Afrika og Vesten indgår i. Hvem får hvad ud af hvem? Og er det udelukkende godt?"

Udover Solveig Sandnes var også Bjarke Svendsen og Asger Strandby med i debatten, der værtedes af Ralf Christensen. Læs mere og lyt her.

Postet i Solveig Sandnes, KonoKone, radio af Mads K. Christiansen

KonoKone anmeldt af Folkekirkens Nødhjælps smagsdommerpanel

10/12/2010

I det tidlige efterår udsendte KonoKone minialbummet Hvorfor græder nattens fugle?, der bl.a. høstede store roser i Soundvenue og Gaffa for blandingen af danske alternative toner og musik fra Mali. Nu er der også rosende ord til projektet fra en lidt anden kant, nemlig Folkekirkens Nødhjælp.

KonoKone

I det seneste nummer af Folkekirkens Nødhjælps magasin bedømmer et smagsdommepanel bestående af jazzmusiker og journalist Peter Høvring, sanger og forfatter Karen Mukupa og projektleder på Freemuse Ole Reitov udgivelsen. Panellet har forskellige meninger om samarbejdet med de danske og maliske musikere, men generelt er begejstringen dominerende. Høvring fremhæver en prisværdig ydmyghed hos de danske musikere og kalder udgivelsen for et frugtbart møde. Mukupas eneste anke er, at pladen er for kort! Begge giver 4 ud af 5 anmelderfisk til pladen. Lidt mere reserveret er Reitov, som dog svinger sig op på 3 fisk og roser projektet for at gå nye veje, ligesom han fremhæver et potentiale, der peger fremad.

Du kan læse magasinet online her. Artiklen om KonoKone er at finde på side 20-21. Ønsker du at lytte mere til KonoKone, kan det gøres her. Ligesom du kan bestille pladen her fra siden eller downloade den gennem fx iTunes.

Postet i KonoKone, anmeldelser af Geiger Records

Solveig Sandnes fra KonoKone / Er de sjældne på Bogforum

23/10/2010

Geiger og Solveig Sandnes fra Er de sjældne / KonoKone kommer på Bogforum 14. november. Kommer du?

erdesjc3a6ldne

Læs mere | Postet i KonoKone, Er de sjældne, Solveig Sandnes, bogforum af Geiger Records

KonoKone ugens tester på Det Elektriske Barometer

10/10/2010

KonoKone er blevet udvalgt som ugens tester på DR's alternative, lytterbestemte hitliste Det Elektriske Barometer. I den forbindelse er initiativtager til projektet, Solveig Sandnes, blevet inviteret i studiet til en snak om det usædvanlige samarbejde, der forbinder kvindelige musikere fra Mali og Danmark.

kono_lille

Interviewet kan høres i aften kl. 21 på P3, hvor der selvfølgelig også vil blive spillet musik fra KonoKones minialbum Hvorfor græder nattens fugle? Læs mere her.

Postet i KonoKone, radio af Geiger Records

KonoKone anmeldt på Soundvenue

06/10/2010

Så er der også anmeldelse af KonoKone på Soundvenue. "Det er ambitiøst og personligt. Og når det er bedst, er det virkelig, virkelig godt", skriver anmelder Emil Kragh-Schwarz og kvitterer med 4 ud af 6 stjerner til Hvorfor græder nattens fugle? Læs hele anmeldelsen her.

Postet i KonoKone, anmeldelser af Geiger Records

KonoKone interview i GAFFA

01/10/2010

I forlængelse af GAFFAs fremragende anmeldelse af KonoKones minialbum Hvorfor græder nattens fugle? har Torben Holleufer nu også talt med Solveig Sandnes om projektet. Artiklen kan læses her.

kono_solveig

Postet i KonoKone af Geiger Records

5 stjernet anmeldelse på GAFFA af KonoKone

30/09/2010

"Overbevisende og original appetitvækker" lyder overskriften på GAFFAs 5-stjernede anmeldelse af KonoKones minialbum Hvorfor græder nattens fugle?

Læs mere | Postet i KonoKone, anmeldelser af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS