Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Peter Laugesen & Singvogel åbner Godsbanen

17/03/2012

Peter Laugesen & Singvogel

Det er med glæde vi kan annoncere, at Peter Laugesen & Singvogel vil være på koncertpletten når det nye aarhusianske kulturkraftcenter Godsbanen åbner med stor fest den 30. marts.

Koncerten begynder klokken 21.00.

Derudover vil repræsentanter for Geiger Records' forstandige redaktion være at finde bag diskjockeypulten i løbet af åbningsarrangementet, som derudover også vil byde på oplæsninger ved Bjørn Rasmussen og Mads Mygind, tale ved f.eks. kulturminister Uffe Elbæk samt yderligere koncerter, film, mad og andre flyvende lækkerier.

Det hele starter kl. 13.15 og varer dagen ud.

Postet i Peter Laugesen & Singvogel, koncerter af Geiger Records

Ny video med Peter Laugesen & Singvogel

21/11/2011

film-single

Vi er stolte af at præsentere video og single nr. 2 fra Peter Laugesen & Singvogel i anledning af det anmelderroste album Den her planet glemmer vi aldrig.

Læs mere | Postet i Peter Laugesen & Singvogel af Geiger Records | 0 kommentarer

Strisserne i radioen

05/08/2011

p6

Peter Laugesen & Singvogels "Strisserne breder sig" har været i, hvad der på fagsprog kaldes heftig rotation, på DR DAB-radiokanalen P6 Beat. Således skulle den i både juni og juli være blandt de 25 mest spillede sange. Det er vi meget glade for!

Læs mere og lyt med her

Postet i radio, Peter Laugesen & Singvogel af Geiger Records

Peter Laugesen & Singvogel er blevet modtaget!

25/07/2011

Den her planet glemmer vi aldrig har fået mange fine modtagelser. Dem kan du læse lige nedenunder:

"Med Singvogel går der så rock’n’roll i den, om end ikke helt som den kendes fra radioen og andre moderne møgspredere. Bandet selv karakteriserer vittigt sin stil som »forstadsrock’n’roll et miks af punkrock, blæserinstrumenter og kontrolleret kaos«, og det må jo siges at passe til Laugesens udtryk som vermouth til gin. At de så tilsammen her i tredje omgang i den grad synes at ramme plet, skyldes den rutine, de må have fået som ensemble, her er i hvert fald en fornem kongruens mellem tekst og musik, Hansn leverer de arrige elguitarer og Holm det sikre backbeat, mens Maxild og Balder sørger for krummelurer og skæve indfald, således lydbilledet konstant både driller og udfordrer. Og Laugesen, ja han »skriver for de aber, der kommer ud af beskyttelsesrummene«, gør han og læser i dén grad op for alle og enhver, om end næppe for hvem som helst. Det er både besættende og berusende at være selskab med disse glemslens partisaner, og får De mulighed for at fange holdet her live på en scene, ville det være torskedumt ikke at møde op og få blæst de små grå igennem af poesiens kulsorte kraft."

Klaus Lynggaard, Information

"...midt i musikken står ordene fra flere forskellige Laugesen-bøger, der som vanligt ikke lader sig reducere til stavepladepointer. Men samfundet af i dag berøres imidlertid ofte i de lange rækker af ord, og titler som »Echelon« og »Strisserne breder sig« peger på pessimismen.

Det er dog ikke så meget dette som Laugesens på én gang tilbagelænede og dramatiske måde at betone ordene på, der gør albummet til en oplevelse. Som når han bevæger sig igennem en sætning som »Andre døre der svinger og klager og knalder i vinden«.

Det er ren musik. Som al god poesi."

Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske Tidende

"Jeg kan ikke andet end at bifalde dette nye udspil, som er den bedste udgivelse fra Peter Laugesen og Singvogels munde og måske den bedste, danske spoken word-udgivelse til dato."

Mathies Aarhus, Litteraturnu.dk

"Det er netop i kraft af den disharmoniske forenelighed og attraktion mellem poesien og rocken, at Laugesen-Singvogel-projektet får skabt noget usædvanligt og overraskende i dansk poesi og rock. En plade, der efter min mening må være en af de mest udfordrende – for tanken og kroppen – og spændende danske udgivelser i meget lang tid."

capac.dk/wordpress

"Akkompagneret af Singvogel er Peter Laugesen funky malmfuld som en brabrandsk Leonard Cohen. [...] Singvogel lægger en skramlende og skrattende, på samme tid urolig og stabil groovebund under Laugesens majestætisk vidtvoksende tekster. [...] Jeg ser ikke nogen grund til, at Peter Laugesen & Singvogel IKKE kan markedsføres som dansk poesis svar på Leonard Cohen og Nick Cave og andre drabelige digterrøster, der gungrer hypnotisk fra højtalere."

Lars Bukdahl, Weekendavisen

Postet i Peter Laugesen & Singvogel, omtale, anmeldelser af Geiger Records

Nu på vinyl - og Fanø!

23/06/2011

Så er "Den her planet glemmer vi aldrig" med Peter Laugesen & Singvogel at finde i diverse danske vinylforretninger - ligesom du kan finde den her i vor egen butik!

Og kan du slet ikke få nok, kan du jo passende slå et smut forbi Fanø Free Folk Festival, der løber af stabelen fra netop i dag af, i Sønderho, Fanø. Her vil, blandt mange andre prominente og internationalt stortbetydende navne, optræde både Er de sjældne og Peter Laugesen & Singvogel her fra selskabet. Du kan læse mere om festivalen her.

Postet i koncerter, Peter Laugesen & Singvogel, Er de sjældne, Lyd+Litteratur af Geiger Records

Releasekoncert med Peter Laugesen & Singvogel

09/06/2011

Peter_Laugesen_Singvogel_pressefoto_web

Kom tli gratis koncert på Løve's Bogcafé i Aarhus den 11/6 med de dejligt pladeaktuelle Peter Laugesen & Singvogel, der udgiver Den her planet glemmer vi aldrig her på pladeforlaget to dage senere.

Læs mere | Postet i Peter Laugesen & Singvogel af Geiger Records | 0 kommentarer

Geiger Records i radioen

04/06/2011

I radioprogrammet Skønlitteratur på P1 kunne man den 7. maj høre både Peter Laugesen og Singvogel-singlen "Strisserne breder sig," samt et længere intereview med digter Lars Skinnebach, der også bød på en smagsprøve af dennes samarbejde med støjmusikeren Jørgen Teller, og det album de har på vej, her på selskabet. Det udkommer senere på året.

Lyt til programmet her!

Postet i radio, omtale, Peter Laugesen & Singvogel, Jørgen Teller & Lars Skinnebach af Geiger Records | 0 kommentarer

Peter Laugesen & Singvogel slipper single!

27/04/2011

72875035-1

Et af Danmarks mest markante musik- og litteratur-makkerpar, Peter Laugesen & Singvogel, udsender ny single og video. Nummeret foræres væk til de første 200 lyttere.

Læs mere | Postet i Peter Laugesen & Singvogel af Geiger Records

Kom kom kom til koncerter i morgen!

16/12/2010

I morgen, fredag den 17. december, vil det være muligt at opleve hele tre Geiger Records-artister optræde tre forskellige steder i hele to forskellige danske byer!

Peter Laugesen & Singvogel

Først og fremmest vil Peter Laugesen og Singvogel, der netop nu er kommet i stalden her, afholde traditionsrig julekoncert på Musikcaféen i Århus. Koncerten markerer i øvrigt konstellationens netop overståede indspilninger af dét album, der vil ligge klar til udgivelse i senforåret 2011. Vi glæder os meget! Du kan læse mere om koncerten her.

Næste koncert er med So Like Dorian, der vil være at finde i Møllegades Boghandel i København. Der vil være kaffe på kanden og knas i skålene. Også Mechanical Bird – et neo-folk projekt fra Jakob Brixen (Kloster) - vil spille musik.

Sidst, og måske også mindst, vil Stemmejernet give et brag af en timinutters superoptræden sammen med Kresten Osgood. Det vil ske på sidstnævntes festival, Musketer, der hele weekenden finder sted i Huset i Magstræde, København.

I både Møllegades Boghandel og på Musikcaféen vil vi være at finde, sælgende stakkevis af udgivelser til jule- og januarpriser. Kom med!

Postet i Peter Laugesen & Singvogel, So Like Dorian, Stemmejernet, koncerter af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS