Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Dråbers logik på Gaffa.dk

09/06/2012

6e9d3e043400_133909820751_nyhedstor2[1]
Jomi Massage & Anne Lise Marstrand-Jørgensen er blevet interviewet af GAFFA her. Læs med - og glæd dig til Dråbers logik på cd og download. Vi arbejder på sagen!

Postet i Jomi Massage & Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Dråbers logik, udgivelser, interview, omtale, presse af Geiger Records

Ryd forsiderne!

18/02/2011

rmbm4_display

Stemmejernet har rappet sig lige ind på forsiden af kultursektionen til dagens Berlingske Tidende, og i avisen finder man et fyldigt interview med Niels Lyngsø om hans transformation til Stemmejernet.

Interviewet skal man til den trykte avis for at læse, men man kan se videoen til singlen "rødmandblåmand" på Berlingskes hjemmeside lige her.

Postet i Stemmejernet, interview af Geiger Records

Påvirket som kun et menneske kan være i Lyt til Nyt

07/01/2011

opslag3

Max Fage-Pedersen fra DR programmet Lyt til Nyt har talt med Konrad Korabiewski og Litten om deres audiovisuelle bogværk Påvirket som kun et menneske kan være, om nødvendigheden af at stole på vores egne sanser og om bevidstheden om, hvordan omgivelserne påvirker mennesket.

Du kan på Lyt til Nyts hjemmeside høre musik fra værket og lytte til interview med kunstnerne. Du kan på siden også læse et skrevet interview.

Korabiewski og Litten vil de næste par måneder opholde sig på Skaftfell Center for Visual Art på Island, hvor de er udvalgt som artists in residence. Læs mere om centret her.

Postet i Konrad Korabiewski & Litten, omtale, interview af Geiger Records

Stemmejernet klar med 1. single!

22/11/2010

Stemmejernet - Tungenosser På torsdag, den 25. november, udkommer "tungenosser" - første single fra Stemmejernet.

Stemmejernet er et rap-inspireret projekt af digteren Niels Lyngsø, der har en mængde meget roste digtsamlinger bag sig, senest 39 digte til det brændende bibliotek. Projektet er baseret og skabt på baggrund af to fra starten fastlagte dogmer:

1) sigdetvidere laves af ord. Der må bruges andre lyde som kroppen selv kan frembringe (håndklap, hjerteslag osv.), men musikinstrumenter må ikke benyttes. Til gengæld må ord og kropslyde forarbejdes elektronisk på alle tænkelige måder.

2) sigdetvidere skal høres, ikke læses. De ord der indgår, må under ingen omstændigheder offentliggøres i skriftlig form – af ophavsmanden. Hvad andre eventuelt kan lytte sig frem til og nedskrive, må ophavsmanden til gengæld hverken blande sig i eller kommentere.

Du har desuden mulighed for at lytte til et glimrende interview, da Stemmejernet (og Niels Lyngsø) i weekenden gæstede radioprogrammet Skønlitteratur på P1. Der var i samme forbindelse verdenspremiere på "tungenosser," som du kan lytte på. Det kan du forøvrigt også fra Stemmejernets netop lancerede hjemmeside, hvor du har mulighed for selv at remixe nummeret.

Stemmejernets debutalbum sigdetvidere udkommer 23. februar 2011.

Postet i Stemmejernet, interview af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS