Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

En flodhest går om hjørnet ude i dag!

17/04/2012

Forsvundet digtdebut fra Viggo Madsen får nyt musikalsk liv i mødet med vestafrikanske toner fra koraspiller Basiru Suso. En varm og eventyrlig rejse i tid og sted med en flodhest som hovedperson.

Læs mere | Postet i Basiru Suso & Viggo Madsen, koncerter, release, udgivelser af Mads K. Christiansen

Peter Laugesen & Singvogel åbner Godsbanen

17/03/2012

Peter Laugesen & Singvogel

Det er med glæde vi kan annoncere, at Peter Laugesen & Singvogel vil være på koncertpletten når det nye aarhusianske kulturkraftcenter Godsbanen åbner med stor fest den 30. marts.

Koncerten begynder klokken 21.00.

Derudover vil repræsentanter for Geiger Records' forstandige redaktion være at finde bag diskjockeypulten i løbet af åbningsarrangementet, som derudover også vil byde på oplæsninger ved Bjørn Rasmussen og Mads Mygind, tale ved f.eks. kulturminister Uffe Elbæk samt yderligere koncerter, film, mad og andre flyvende lækkerier.

Det hele starter kl. 13.15 og varer dagen ud.

Postet i Peter Laugesen & Singvogel, koncerter af Geiger Records

Masser af efterårskoncerter fra Geiger Records-kunstnere

03/10/2011

Peter_Laugesen_Singvogel_pressefoto_web.jpg

Oktober, november og december byder på masser af koncerter med kunstnere fra Geiger Records. Både i København, Aarhus og Tyskland. Vi ser frem til et efterår med koncerter med Peter Laugesen & Singvogel, Stemmejernet, So Like Dorian, Konrad Korabiewski, Bodega Boys samt duoen Michael Mørkholt & Thomas Krogsbøl, som snart udkommer på Geiger Records. Tjek i kalenderen om disse fantastiske navne rammer en by nær dig. Og hold øje med opdateringer her på siden og på Facebook.

Postet i koncerter af Geiger Records | 0 kommentarer

Nu på vinyl - og Fanø!

23/06/2011

Så er "Den her planet glemmer vi aldrig" med Peter Laugesen & Singvogel at finde i diverse danske vinylforretninger - ligesom du kan finde den her i vor egen butik!

Og kan du slet ikke få nok, kan du jo passende slå et smut forbi Fanø Free Folk Festival, der løber af stabelen fra netop i dag af, i Sønderho, Fanø. Her vil, blandt mange andre prominente og internationalt stortbetydende navne, optræde både Er de sjældne og Peter Laugesen & Singvogel her fra selskabet. Du kan læse mere om festivalen her.

Postet i koncerter, Peter Laugesen & Singvogel, Er de sjældne, Lyd+Litteratur af Geiger Records

Reportager fra CPH:LITT 2011

04/06/2011

rmbm6_web

Danmarks Radios "Testklubben" havde i anledning af litteraturfestivalen CPH:LITT 2011 sendt to reportere til hovedstaden. I begge reportager fylder Geiger Records-artister en del. Henholdsvis MikkelModulererMarius og Stemmejernet.

Her reporterer Mohammed Ahmed:

"Dagens sidste arrangement er en afslutningskoncert med Stemmejernet - et ensemble bestående af digter/rapper Niels Lyngsø med musik af Iben Mondrup & Kresten Osgood. For mig var det dagens overraskelse, og en behagelig en af slagsen. Musikken var fed og rytmisk, og næsten lidt oldschool hip hop i udtrykket, og publikum ser ud til at nyde det."

Læs mere her & her.

Læs mere | Postet i omtale, koncerter, Stemmejernet, MikkelModulererMarius af Geiger Records

Ny video, single og koncerter fra So Like Dorian

12/05/2011

sld_geigerrec_front

So Like Dorian har netop i samarbejde med Blackbird skabt ny musikvideo til sangen "Behind My Face", som samtidig udgives som digital single via Bandcamp. So Like Dorian kan samtidig opleves til en række koncerter i København, Aarhus og Aalborg i maj.

Læs mere | Postet i So Like Dorian, Mattia Coletti, Comaneci, koncerter af Geiger Records | 0 kommentarer

Påvirket som kun et menneske kan være fortsætter sin sejrsgang

10/05/2011

Konrad Korabiewski & Littens pionerværk fremhæves bl.a. på Art+Text, Designmuseum Danmarks udstilling for Årets bedste bogarbejde, Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus og i Weekendavisen, der kalder værket ”en frapperende oplevelse”. I dag præsenterer duoen værket på åbningen af Art+Text, og det er kun begyndelsen på adskillige ugers aktiviteter.

opslag2

Læs mere | Postet i PÃ¥virket som kun et menneske kan være, koncerter, udstilling af Geiger Records | 0 kommentarer

Stemmejernet drager på forårsturné

08/04/2011

Stemmejernet skyder forårets miniturné i gang nu på lørdag, hvor mundtøjet slippes løs på den nye og ambitiøse Ordkraft-festival i Aalborg. I løbet af april kan man opleve Stemmejernet forskellige steder i København (se program nedenfor), og endelig er det blevet offentliggjort, at Stemmejernet optræder på SPOT Festivalen, og desuden er blevet udvalgt til at være det afsluttende act på dette års stort anlagte CPH:LITT-festival. Til denne lejlighed optræder Stemmejernet med Iben Mondrup og Kresten Osgood, som også var med til Stemmejernets releasekoncerter. Der er således lagt op til et brag af en afslutningsfest på den markante litteraturfestival.

Datoerne for Stemmejernets tour er:

9/4 kl. 13: Litteraturfestivalen Ordkraft; Nordkraft, Østerbro 13, 9000 Ålborg: Stemmejernet (solo & unplugged)

14/4 kl. 16: Poesiens Hus, Gothersgade 89, 1123 Kbh K: Stemmejernet (solo & unplugged)

19/4 kl. 19: Café Retro, Jægersborggade 14, 2200 Kbh N: Stemmejernet (solo & unplugged)

15/5 kl. 16.45: CPH:LITT 2011; sted: Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13, 1466 Kbh K: Stemmejernet feat. Iben Mondrup & Kresten Osgood

27/5: SPOT Festivalen, Aarhus: Stemmejernet feat. Iben Mondrup & Kresten Osgood

Postet i Stemmejernet, koncerter af Geiger Records

Gratis Stemmejernet-koncert på Literaturhaus i aften

11/03/2011

stemm2

Stemmejernet fyrer den af i aften i ny konstellation med Iben Mondrup og Martin Spangs. Det sker på Literaturhaus i København i anledning af releasefest for Kristina Stoltz' nye roman Æsel. Det ser ud til at blive et brag af et program med oplæsning, lyd+litteratur-koncerter, klezmer-trio og DJ's, og det hele er ganske gratis. Se det flotte program her. Du kan i øvrigt også læse et nyt interview med Stemmejernet lige her. Og så kan du i øvrigt glæde dig til flere kommende koncerter med Stemmejernet i nær fremtid. Følg med her på siden.

Postet i Stemmejernet, koncerter af Geiger Records | 0 kommentarer

Islandsk interesse for Påvirket som kun et menneske kan være

18/02/2011

opslag2

Siden starten af 2011 har Konrad Korabiewski & Litten – skaberne af den audiovisuelle kunstbog Påvirket som kun et menneske kan være – været artists in residence på Skaftfell Center for Visual Art på Island. Nu folder duoen også bogens unikke univers ud i koncertformat til to islandske koncerter.

Læs mere | Postet i PÃ¥virket som kun et menneske kan være, koncerter af Geiger Records | 0 kommentarer

1  2  >>

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS