Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Solveig Sandnes med KonoKone på P6

18/03/2012

Afrika rejser sig på P6 Beat

Solveig Sandnes - intiativtager til KonoKone - gæstede søndag den 18. marts P6-programmet Brainbeat til en snak om afrikansk musik, inspiration og magt:

"Afrika fylder mere og mere i vores musik, og fremstår mere og mere vitalt og mangfoldigt. Det skal fejres! Men det skal også diskuteres, hvad det er for nogle magtforhold som Afrika og Vesten indgår i. Hvem får hvad ud af hvem? Og er det udelukkende godt?"

Udover Solveig Sandnes var også Bjarke Svendsen og Asger Strandby med i debatten, der værtedes af Ralf Christensen. Læs mere og lyt her.

Postet i Solveig Sandnes, KonoKone, radio af Mads K. Christiansen

Strisserne i radioen

05/08/2011

p6

Peter Laugesen & Singvogels "Strisserne breder sig" har været i, hvad der på fagsprog kaldes heftig rotation, på DR DAB-radiokanalen P6 Beat. Således skulle den i både juni og juli være blandt de 25 mest spillede sange. Det er vi meget glade for!

Læs mere og lyt med her

Postet i radio, Peter Laugesen & Singvogel af Geiger Records

Geiger Records i radioen

04/06/2011

I radioprogrammet Skønlitteratur på P1 kunne man den 7. maj høre både Peter Laugesen og Singvogel-singlen "Strisserne breder sig," samt et længere intereview med digter Lars Skinnebach, der også bød på en smagsprøve af dennes samarbejde med støjmusikeren Jørgen Teller, og det album de har på vej, her på selskabet. Det udkommer senere på året.

Lyt til programmet her!

Postet i radio, omtale, Peter Laugesen & Singvogel, Jørgen Teller & Lars Skinnebach af Geiger Records | 0 kommentarer

KonoKone ugens tester på Det Elektriske Barometer

10/10/2010

KonoKone er blevet udvalgt som ugens tester på DR's alternative, lytterbestemte hitliste Det Elektriske Barometer. I den forbindelse er initiativtager til projektet, Solveig Sandnes, blevet inviteret i studiet til en snak om det usædvanlige samarbejde, der forbinder kvindelige musikere fra Mali og Danmark.

kono_lille

Interviewet kan høres i aften kl. 21 på P3, hvor der selvfølgelig også vil blive spillet musik fra KonoKones minialbum Hvorfor græder nattens fugle? Læs mere her.

Postet i KonoKone, radio af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS