Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Solveig Sandnes med KonoKone på P6

18/03/2012

Afrika rejser sig på P6 Beat

Solveig Sandnes - intiativtager til KonoKone - gæstede søndag den 18. marts P6-programmet Brainbeat til en snak om afrikansk musik, inspiration og magt:

"Afrika fylder mere og mere i vores musik, og fremstår mere og mere vitalt og mangfoldigt. Det skal fejres! Men det skal også diskuteres, hvad det er for nogle magtforhold som Afrika og Vesten indgår i. Hvem får hvad ud af hvem? Og er det udelukkende godt?"

Udover Solveig Sandnes var også Bjarke Svendsen og Asger Strandby med i debatten, der værtedes af Ralf Christensen. Læs mere og lyt her.

Postet i Solveig Sandnes, KonoKone, radio af Mads K. Christiansen

Peter Laugesen & Singvogel åbner Godsbanen

17/03/2012

Peter Laugesen & Singvogel

Det er med glæde vi kan annoncere, at Peter Laugesen & Singvogel vil være på koncertpletten når det nye aarhusianske kulturkraftcenter Godsbanen åbner med stor fest den 30. marts.

Koncerten begynder klokken 21.00.

Derudover vil repræsentanter for Geiger Records' forstandige redaktion være at finde bag diskjockeypulten i løbet af åbningsarrangementet, som derudover også vil byde på oplæsninger ved Bjørn Rasmussen og Mads Mygind, tale ved f.eks. kulturminister Uffe Elbæk samt yderligere koncerter, film, mad og andre flyvende lækkerier.

Det hele starter kl. 13.15 og varer dagen ud.

Postet i Peter Laugesen & Singvogel, koncerter af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS