Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Påvirket som kun et menneske kan være udstilles på Staalplaat i Berlin

30/10/2010

flyer_påvirket

Fra 12. november til 15. december udstilles Konrad Korabiewski & Littens audiovisuelle kunstbog Påvirket som kun et menneske kan være i galleriet Staalplaat i Berlin. Samtidig vil der være udstilling af den spændende danske kunstner Zven Balslevs værker.

Læs mere | Postet i Konrad Korabiewski & Litten af Geiger Records

Konrad Korabiewski & Litten nomineret til The Swatch Young Illustrators Award

27/10/2010

swatch

For nylig udsendte Konrad Korabiewski & Litten det særegne hybridværk Påvirket som kun et menneske kan være på Geiger Records. Nu er den ambitiøse audiovisuelle bog indstillet til The Swatch Young Illustrators Award i Berlin.

Læs mere | Postet i PÃ¥virket som kun et menneske kan være, Konrad Korabiewski & Litten af Geiger Records

Geiger Records i Passage

27/10/2010

passage

Skønt det har et par måneder på bagen, vil vi alligevel her på siden lige slå et slag for det seneste nummer af litteraturtidsskriftet Passage. Her gøres status over dansk litteratur i 00'erne, og i artiklen "Sprog, objekt, lyd og genre" fremhæver Jørn Erslev Andersen Geiger Records' serie Lyd+Litteratur. Bl.a. med ordene: "en række bemærkelsesværdige cd- og pladeudgivelser med eksperimenter i grænselandet mellem digt og lyd". Især fremhæves Schweppenhäuser/Thomsen og Morten Søndergaards Hjertets abe sparker sig fri og MikkelModulererMarius' Ka' du lege!? Læs mere om Passage her.

Postet i Lyd+Litteratur af Geiger Records

Poesiens Hus

24/10/2010

Nu er Geiger Records' udgivelser også at finde i det nye og flotte Poesiens Hus, Gothersgade 89 i København. Poesiens Hus er både café og boghandel, ligesom der løbende bliver afholdt arrangementer i poesiens tjeneste. Vi anbefaler at man tager et kig forbi. Du kan finde flere steder, hvor man kan købe vores udgivelser under "Butik" her på siden. Læs mere om Poesiens Hus her.

poesienshus

Postet i Ukategoriseret af Geiger Records

Solveig Sandnes fra KonoKone / Er de sjældne på Bogforum

23/10/2010

Geiger og Solveig Sandnes fra Er de sjældne / KonoKone kommer på Bogforum 14. november. Kommer du?

erdesjc3a6ldne

Læs mere | Postet i KonoKone, Er de sjældne, Solveig Sandnes, bogforum af Geiger Records

Udgivelsesreception for Påvirket som kun et menneske kan være

14/10/2010

I morgen indbyder Geiger Records til udgivelsesreception for hybridværket Påvirket som kun et menneske kan være af Konrad Korabiewski og Litten. Det foregår i Møllegades Boghandel, Møllegade 8A, 2200 København N kl. 16-19.

påvirket_reception

Læs mere | Postet i Konrad Korabiewski & Litten, reception af Geiger Records

KonoKone ugens tester på Det Elektriske Barometer

10/10/2010

KonoKone er blevet udvalgt som ugens tester på DR's alternative, lytterbestemte hitliste Det Elektriske Barometer. I den forbindelse er initiativtager til projektet, Solveig Sandnes, blevet inviteret i studiet til en snak om det usædvanlige samarbejde, der forbinder kvindelige musikere fra Mali og Danmark.

kono_lille

Interviewet kan høres i aften kl. 21 på P3, hvor der selvfølgelig også vil blive spillet musik fra KonoKones minialbum Hvorfor græder nattens fugle? Læs mere her.

Postet i KonoKone, radio af Geiger Records

Kunsten.nu anmelder Påvirket som kun et menneske kan være

06/10/2010

Første anmeldelse af Konrad Korabiewski og Littens grænseudvidende audiovisuelle bogværk Påvirket som kun et menneske kan være er landet. På siden kunsten.nu giver Lasse Juhl Nielsen en særdeles grundig gennemgang af værket, som du kan læse her.

konradlitten_flad

Læs mere | Postet i Konrad Korabiewski & Litten, anmeldelser af Geiger Records

KonoKone anmeldt på Soundvenue

06/10/2010

Så er der også anmeldelse af KonoKone på Soundvenue. "Det er ambitiøst og personligt. Og når det er bedst, er det virkelig, virkelig godt", skriver anmelder Emil Kragh-Schwarz og kvitterer med 4 ud af 6 stjerner til Hvorfor græder nattens fugle? Læs hele anmeldelsen her.

Postet i KonoKone, anmeldelser af Geiger Records

KonoKone interview i GAFFA

01/10/2010

I forlængelse af GAFFAs fremragende anmeldelse af KonoKones minialbum Hvorfor græder nattens fugle? har Torben Holleufer nu også talt med Solveig Sandnes om projektet. Artiklen kan læses her.

kono_solveig

Postet i KonoKone af Geiger Records

1  2  >>

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS