Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

"tungenosser" af Stemmejernet ude nu!

25/11/2010

Så er første single fra Stemmejernets kommende album sigdetvidere på gaden. Singlen "tungenosser" kan downloades gennem bl.a. iTunes ligesom du kan lytte til den lige her. Kig også forbi Stemmejernets hjemmeside, hvor du ikke bare kan lytte men også mixe. Og så kan du selvfølgelig høre Stemmejernet live i aften sammen med Kresten Osgood til Geiger Records' label night på Huset i Magstræde!

Postet i Stemmejernet af Geiger Records

Kom med til Geiger Records label night!

24/11/2010

geiger_records_label_night_5_a4

geiger_records_label_night_5_a44

Læs mere | Postet i koncerter, Stemmejernet, So Like Dorian, Er de sjældne af Geiger Records

Stemmejernet klar med 1. single!

22/11/2010

Stemmejernet - Tungenosser På torsdag, den 25. november, udkommer "tungenosser" - første single fra Stemmejernet.

Stemmejernet er et rap-inspireret projekt af digteren Niels Lyngsø, der har en mængde meget roste digtsamlinger bag sig, senest 39 digte til det brændende bibliotek. Projektet er baseret og skabt på baggrund af to fra starten fastlagte dogmer:

1) sigdetvidere laves af ord. Der må bruges andre lyde som kroppen selv kan frembringe (håndklap, hjerteslag osv.), men musikinstrumenter må ikke benyttes. Til gengæld må ord og kropslyde forarbejdes elektronisk på alle tænkelige måder.

2) sigdetvidere skal høres, ikke læses. De ord der indgår, må under ingen omstændigheder offentliggøres i skriftlig form – af ophavsmanden. Hvad andre eventuelt kan lytte sig frem til og nedskrive, må ophavsmanden til gengæld hverken blande sig i eller kommentere.

Du har desuden mulighed for at lytte til et glimrende interview, da Stemmejernet (og Niels Lyngsø) i weekenden gæstede radioprogrammet Skønlitteratur på P1. Der var i samme forbindelse verdenspremiere på "tungenosser," som du kan lytte på. Det kan du forøvrigt også fra Stemmejernets netop lancerede hjemmeside, hvor du har mulighed for selv at remixe nummeret.

Stemmejernets debutalbum sigdetvidere udkommer 23. februar 2011.

Postet i Stemmejernet, interview af Geiger Records

Kommende koncerter og Italien-tour

16/11/2010

Resten af november måned vil byde på en god håndfuld Geiger Records-relaterede koncerter. Konrad Korabiewski & Litten vil, sammen med tyske Roger Döring, optræde i både København og Århus, heldholdvis den 18. og 20. november. Og så er So Like Dorian netop taget på en mindre Italien-tour!

Hold dig yderligere opdateret i kalenderen.

Derudover er et større arrangement nært forestående. Nærmere info følger.

Postet i koncerter, Konrad Korabiewski & Litten, So Like Dorian af Geiger Records

"En forunderlig oplevelse"

04/11/2010

presse1

Mens vi i spænding venter på i morgen, hvor det bliver afsløret om Konrad Korabiewski & Litten vinder den fornemme Young Illustrators Award i Berlin for deres værk Påvirket som kun et menneske kan være, kan vi nu glædes over en flot anmeldelse af lydkunstbogen på siden Kulturkapellet. I den grundige anmeldelse hedder det bl.a.: "en forrygende og forunderlig oplevelse, der kan tages frem igen og igen, og som i bogstaveligste forstand er noget ud over det sædvanlige." Læs hele anmeldelsen her.

Postet i Konrad Korabiewski & Litten, anmeldelser af Geiger Records

Billeder fra udgivelsen af Påvirket som kun et menneske kan være

02/11/2010

Litten & Konrad Korabiewski

15. oktober blev der afholdt udgivelsesreception for Påvirket som kun et menneske kan være i Møllegades Boghandel, København. Her kan du se billeder fra den hyggelige eftermiddag.

Læs mere | Postet i Konrad Korabiewski & Litten, reception af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS