Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Første anmeldelser af "Compania"

22/10/2012

Den fine musikside Passive/Aggressive har allerede fremhævet Red Shifter i deres dækning af Fanø Free Folk Festival og i et nyligt portræt på siden, der kan læses her.

passive aggressive

Nu har Passive/Aggressive netop udsendt et glimrende zine, der udover lækre artikler om bl.a. Tim Buckley og Shiggajon også indeholder en meget positiv anmeldelse af "Compania". Bl.a. skriver Rasmus Junge:

"Her er mildt hallucinerende syretrips med en blid Vadehavsbrise imod det blottede skind, hvor kompositionerne står meditativt i stampe, bløde bølgeskvulp, blafrende vindhættesus og urovækkende reallyde af maskiners dumpe stød (den fjerne lyd af Esbjergs industri?). Forfatteren Jeppe Brixvold springer ud som melankolsk croon-konge et sted mellem Stuart A. Staples og Bonnie "Prince" Billy, mens fløjter, strygere, sav, guitar, orgel og percussion diskret digter med. Stemningsmættet er kun et fattigt ord."

Musiksiden Lydtapet.net er noget mere forbeholden, men fremhæver dog også gruppens evner til at skabe stemninger og skriver bl.a.:

"Compania er en niche-udgivelse, som sikkert kommer til at florere blandt de, der dyrker den dystre, sonisk udfordrende folk, hvor forsøget er ligeså vigtigt som resultatet [...] Og med bølgesvulp, klokker der kimer, en sav der hviner og messende vokal, lykkedes det også Red Shifter at skabe et billede om at være alene til søs, håbløst alene og hjælpeløst drivende rundt i natten med alskens dystre dæmoniske tanker, en sådan situation måtte medføre."

Du kan læse hele lydtapets anmeldelse her. Passive/Aggressives zine findes kun i fysisk form, som du kan finde i udvalgte pladeforretninger og cafeer.

Postet i Red Shifter, compania, anmeldelser af Geiger Records

Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til 'Første anmeldelser af "Compania"'. Klik her for at skrive en ny kommentar.

Der er endnu ingen kommentarer.

Send kommentar

Nedenfor kan du poste en kommentar til 'Første anmeldelser af "Compania"'.

Navn

E-mail

Emne

Besked

Husk mig

Af sikkerhedsmæssige årsager bedes du indtaste nedenstående talrække på billedet i tekstfeltet.

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS