Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Ny video med Peter Laugesen & Singvogel

21/11/2011

GLEMSLENS PARTISANER ROCKER UNDER MÅNENS FILM

film-single_new

En af skandinavisk poesis helt store stemmer, Peter Laugesen, og rockbandet Singvogel udsender den 22. november ny single: “Film”. Singlen ledsages af en original litteratur- og musikvideo, filmet i en nightvision-æstetik, som man kender det fra krigsreportagerne – f.eks. fra de lande, Danmark har bekriget de senere år. Scenerne er oplyst kun med stjernekastere og indeholder, som alle gode musikvideoer, dans – udført af the rocking moon!

“Film” er andensingle fra Peter Laugesen & Singvogels skyroste seneste album Den her planet glemmer vi aldrig, der er blevet fremhævet som "måske den bedste, danske spoken word-udgivelse til dato" i en af de mange begejstrede anmeldelser.

Videoen til “Film” er instrueret af Emil Brahe, der som en del af instruktørteamet WiredFly stod bag videoen til førstesinglen “Strisserne breder sig” – der blev et skævt sommerhit – og var blandt de 25 mest spillede numre på DR P6 Beat i juni og juli. Videoen til “Strisserne breder sig” er i øvrigt blevet vist på Frankfurter Buchmesse, verdens største bogmesse.

Videoen kan ses på Geiger Records' YouTube-kanal.

Singlen kan hentes kvit og frit fra Peter Laugesen & Singvogels Bandcamp-side.

Albummet Den her planet glemmer vi aldrig kan købes i pladebutikker landet over eller bestilles direkte hos Geiger Records, hvor prisen er 150 kr. inkl. forsendelse. Bestil den ved at sende en mail med navn og adresse til: robert@geiger.dk

Film poster_small

JULEKONCERT

I anledning af den nærtstående højtid afholder Singvogel deres traditionsrige julekoncert den 9. december på Café Paradis (fhv. Den Sidste), Paradisgade 9, 8000 Aarhus C. Ud over koncert med Singvogel og Kurve er der bl.a. DJs samt julegæstestjerner (fra havnen & nær & fjern) og glögggryde fra Nordbyens spritlaboratorier. Se Facebook-event her.

PRESSEKLIP

"Jeg ser ikke nogen grund til, at Peter Laugesen & Singvogel IKKE kan markedsføres som dansk poesis svar på Leonard Cohen og Nick Cave og andre drabelige digterrøster, der gungrer hypnotisk fra højttalere."
- Lars Bukdahl, Weekendavisen

"Det er både besættende og berusende at være selskab med disse glemslens partisaner"
- Klaus Lynggaard, Information

“En plade, der efter min mening må være en af de mest udfordrende - for tanken og kroppen - og spændende danske udgivelser i meget lang tid."
- Capac.dk

"Jeg kan ikke andet end at bifalde dette nye udspil, som er den bedste udgivelse fra Peter Laugesen og Singvogels munde og måske den bedste, danske spoken word-udgivelse til dato."
- Litteraturnu.dk

"En fin blanding af det bedste fra Singvogels lydunivers og flot reciterede tankevækkende tekster fra den snart 70-årige digter."
- GAFFA

Postet i Peter Laugesen & Singvogel af Geiger Records

Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til 'Ny video med Peter Laugesen & Singvogel'. Klik her for at skrive en ny kommentar.

Der er endnu ingen kommentarer.

Send kommentar

Nedenfor kan du poste en kommentar til 'Ny video med Peter Laugesen & Singvogel'.

Navn

E-mail

Emne

Besked

Husk mig

Af sikkerhedsmæssige årsager bedes du indtaste nedenstående talrække på billedet i tekstfeltet.

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS