Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Påvirket som kun Weekendavisen kan være

13/05/2011

presse1For nylig var der ros til Påvirket som kun et menneske kan være fra Weekendavisens kunstanmelder Lisbeth Bonde, der kaldte lydkunstbogen for "en frapperende oplevelse". Nu er der igen hæder til Konrad Korabiewski & Littens værk i Weekendavisen, hvor Nanna Goul fremhæver bogen i sin dækning af Art+Text-udstillingen under titlen "Nyt fra Hybriderne".

Om værket skriver Nanna Goul i dagens avis:

"Jeg gider helt sikkert også blive påvirket af Konrad Korabiewski & Littens nytænkende hybridværk, Påvirket som kun et menneske kan være, der allerede har været indstillet til alle mulige priser - med god grund. Her kan man - med høretelefoner som en del af oplevelsen - bladre i den fineste og mest detaljerige bog - hver side med nye kunstværker, teksturer, udklip og skriftlige fortællinger - mens lydsporene og musikken skifter, når man bladre."

Bogen er udstillet på Art+Text på Overgaden. Institut for samtidskunst frem til 22. maj. I aften folder duoen sammen med tyske Roger Döring værket ud i en audiovisuel koncertform i forbindelse med Art+Text. Der er graits entré.

Postet i Påvirket som kun et menneske kan være, anmeldelser af Geiger Records

Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til 'PÃ¥virket som kun Weekendavisen kan være'. Klik her for at skrive en ny kommentar.

Der er endnu ingen kommentarer.

Send kommentar

Nedenfor kan du poste en kommentar til 'Påvirket som kun Weekendavisen kan være'.

Navn

E-mail

Emne

Besked

Husk mig

Af sikkerhedsmæssige årsager bedes du indtaste nedenstående talrække på billedet i tekstfeltet.

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS