Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Påvirket som kun et menneske kan være anmeldes i Politiken og Standart

08/01/2011

069af9c1-3e0c-45c9-be7a-0050ab8b3509_top

Påvirket som kun et menneske kan være er tidligere blevet anmeldt i Information, Kunsten.nu og Nordjyske Stiftstidende, og nu melder både Politiken og Standart sig med pæne ord om det banebrydende hybridværk.

I Politken konkluderer anmelder Torben Sangild den 3/1 2011 bl.a. at der er tale "om en vellykket og helt speciel oplevelse", og han konkluderer, at udgivelsen, med sit oplag på 100 unikke eksemplarer i en tid, hvor digital kopiering er normen, markerer "en modstrøm, en vægt på håndværket, objektet, det særlige, det man kunne kalde værkets 'aura'.

Læs hele Torben Sangilds anmeldelse her.

I det seneste nummer litteraturtidsskriftet Standart skriver Thomas Hvid Kromann om udgivelsen, at den er "en bærbar installation i sig selv og alene på grund af sit koncept et veritabelt novum". Desuden slår han fast, at udgivelsen "allerede nu bør betegnes som et betydeligt værk i de danske bogobjekters historie, et værk, der tillige peger på mediets og feltets potentiale."

Postet i Påvirket som kun et menneske kan være, Konrad Korabiewski & Litten, anmeldelser af Geiger Records

Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til 'PÃ¥virket som kun et menneske kan være anmeldes i Politiken og Standart'. Klik her for at skrive en ny kommentar.

Der er endnu ingen kommentarer.

Send kommentar

Nedenfor kan du poste en kommentar til 'Påvirket som kun et menneske kan være anmeldes i Politiken og Standart'.

Navn

E-mail

Emne

Besked

Husk mig

Af sikkerhedsmæssige årsager bedes du indtaste nedenstående talrække på billedet i tekstfeltet.

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS