Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Påvirket som kun et menneske kan være fortsætter sin sejrsgang

10/05/2011

Udstilling, artist talk og audiovisuel koncert til Art+Text

I dag, tirsdag 10. maj, åbner Overgaden – Institut for samtidskunst udstillingen Art+Text, et sandt mekka for kunstpublikationer, der løber frem til 22. maj. I dag vil der være fernisering for udstillingen fra kl. 16, og i den forbindelse holder Konrad Korabiewski & Litten en artist talk om deres fælles arbejde med lydkunstbogen Påvirket som kun et menneske kan være, der udstilles på Art+Text. Fredag 13. maj kl. 19 opfører duoen på Art+Text en audiovisuel koncert baseret på værket. Til koncerten medvirker den tyske multiinstrumentalist Roger Döring, som også medvirker på lydsiden til selve værket. Se mere på http://www.overgaden.org/events/

paavirket.jpg

Udstilling og prisnominering for årets bedste bogarbejde

19. maj går turen videre til Designmuseum Danmark, hvor værket er med i udstillingen Årets bedste bogarbejde. Udstillingen, der løber frem til 19. juni, sætter fokus på fremragende design og boghåndværk. I forbindelse med udstillingen kåres også årets smukkeste bog, og Påvirket som kun et menneske kan være er med i opløbet.

En frapperende oplevelse” - flere anmelderroser til Påvirket som kun et menneske kan være

Da Påvirket som kun et menneske kan være for nylig blev udstillet på Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus, blev den af flere kritikere fremhævet som udstillingens højdepunkt. ”Bogværket udmærker sig ikke kun ved at unddrage sig de traditionelle værkkategorier, men også ved sin fine balance mellem teknik, æstetik og mystik”, skrev Kunsten.nu fx i deres anmeldelse af udstillingen, der stadig kan ses frem til 15. maj.

Læs de fremragende anmeldelser af værket fra Påskeudstillingen her:

Kunstavisen.dk
Kunsten.nu

Også i Weekendavisen har der været hæder til værket. I sin forårsgennemgang af nye kunstbøger fremhæver kunstanmelder Lisbeth Bonde værket og skriver bl.a.:

Det er en frapperende, suggestiv oplevelse at blade i billedbogens mørke og dystre univers, som at blive sendt udenfor en stormfuld efterårsdag, hvor skodderne klaprer mod ydermurene. Lyden er mangelaget og båret af en uheldsvanger understrøm, der antyder, at alt er i opløsning”.

Postet i Påvirket som kun et menneske kan være, koncerter, udstilling af Geiger Records

Kommentarer (0)

Nedenfor kan du læse kommentarer til 'PÃ¥virket som kun et menneske kan være fortsætter sin sejrsgang'. Klik her for at skrive en ny kommentar.

Der er endnu ingen kommentarer.

Send kommentar

Nedenfor kan du poste en kommentar til 'Påvirket som kun et menneske kan være fortsætter sin sejrsgang'.

Navn

E-mail

Emne

Besked

Husk mig

Af sikkerhedsmæssige årsager bedes du indtaste nedenstående talrække på billedet i tekstfeltet.

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS