Geiger Records

Stort og småt om Geiger Records.

Solveig Sandnes fra KonoKone / Er de sjældne på Bogforum

23/10/2010

På dette års Bogforum, der finder sted i, ja, Forum i København fra 12-14. november, vil Solveig Sandnes fortælle om sit musikalske virke i samtale med Geigers Rasmus Steffensen. Solveig Sandnes har tidligere sunget i bandet Lovebites og udgivet musik i eget navn.

De seneste år har hun, uden at give køb på den gode melodi, udforsket nye musikalske landskaber. Bl.a. ved at arbejde med litterære inputs fra digter Lone Hørslev i projektet Er de sjældne og senest ved at skabe et meget ambitiøst møde mellem musik fra Danmark og Mali i projektet KonoKone. Samtidig har hun beskæftiget sig med kønsproblematikker i musiklivet, hvilket også reflekteres i KonoKone, der netop skaber en platform for kvindelige musikere fra hhv. Danmark og Mali.

Er de sjældnes debutalbum, Lyserød lyseblå beige, udkom sidste år på Geiger Records, og for nylig udkom så minialbummet Hvorfor græder nattens fugle? fra KonoKone. Begge plader har fået meget rosende ord med sig i musikpressen, og vi er på Geiger Records stolte over at have fået lov til at udgive begge projekter. Vi kan derfor også kun opfordre til, at man kigger forbi og hører Sandnes' tanker om disse nysgerrigt udforskende projekter.

eds

Samtalen med Solveig Sandnes kan opleves søndag 14. november kl. 14 ved Stand 412 - en stand for Foreningen af Danske Kulturtidsskrifter, hvor også Musiktidsskriftet Geiger er repræsenteret.

Kigger man forbi 14. november, byder Bogforum i øvrigt på mange andre musikrelaterede arrangementer. F.eks. kan man opleve Martin Hall fortælle om Kinoplex, høre Jan Poulsen fortælle om sit nye, store danske punkværk Something Rotten.

I en lidt anden boldgade kan man opleve både Birthe Kjær og Remee, ligesom man kan opleve selveste Jan Glæsel afsløre sine bedste grilltricks og tale om dansk "grillkultur" lige op til højtiden.

Læs hele det .. hm .. alsidige program her: www.bogforum.dk

For at det ikke skal være grillfest det hele, får I her lige en video med Er de sjældne, som fortolker Kate Bush' "Army Dreamers".

Postet i KonoKone, Er de sjældne, Solveig Sandnes, bogforum af Geiger Records

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS