Udgivelser

På disse sider kan du se udgivelser fra Geiger Records.

So Like Dorian

Stranger EP
(CD/2010)

Bag navnet So Like Dorian (hentet fra en gammel Virginia Astley-sang) står sangskriver Rasmus Steffensen, der i udkanten af dansk musikliv har udforsket nøgne og vindblæste stemninger siden 2002.

So Like Dorians første ep, Who Could Sleep Through Such Nights, udkom i et begrænset oplag på 60 nummererede og håndfoldede eksemplarer på det lille, københavnske selskab SavTak og blev i en kollektiv ånd indspillet over få dage i en bjælkehytte på Nordsjælland med bandet Red Ink.

På Stranger EP er So Like Dorian atter draget i SavTaks hytte med Troels Nygaard, Ronni Leszczynski og Jonas Anker Aalborg fra Red Ink, og igen har Troels Nygaard siddet i producerstolen. Stranger EP tager da også tråden op fra debut-ep'en med en blanding af nøgne folk-skitser, melodiske indslag og soniske eksperimenter. Stranger EP viser med sine fem numre dog en større bredde i projektet fra skrøbelig country/folk på ”A Soldier” til droneorienteret og messende freefolk på ”Wolves” og minimalistiske, næsten jazzede elementer i ”Tiny Steps”. ”I'll Be Your Stranger Tonight” og ”Let You Down (Again)” viser den mere melodiske folk-side, dog stadig med skæve indslag i lydbilledet, hvor ikke mindst sav, banjo, mandolin og rumlende kontrabas fylder godt.

Pladen er mixet og mastereret af Emil Thomsen (Marybell Katastrophy, Schwth), som har tilføjet yderligere nuancer til lydbilledet i form af fine, elektroniske bearbejdninger af det ellers håndspillede udtryk.

Stranger EP viser bredden i So Like Dorians musik med fem nedslag, der samtidig danner en helhed, hvor det lyriske univers, melodierne og udforskningen af det klanglige materiale er uadskillelige elementer.

BESTIL CD'EN (70 kr. inkl. porto) - SEND EN MAIL TIL: robert (a) geiger.dk 
KØB EP'EN DIGITALT HOS: iTunes, CD-On m.fl.

Besøg So Like Dorian på www.myspace.com/solikedorian

Share |

Udgivelser

Videoer

Er de sjældne: Kære Drømmetyder

Er de sjældne: Rapunsel & prinsen

Red Shifter - Turning

Peter Laugesen & Singvogel: Film

So Like Dorian: Behind My Face

Peter Laugesen & Singvogel: Strisserne breder sig

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS