Udgivelser

På disse sider kan du se udgivelser fra Geiger Records.

Martin Hall / Nicolaj Stochholm / Søren E. Jensen

Færden
(CD/2008)

FÆRDEN er en poetisk suite i digt og lyd og et udsøgt møde mellem tre markante danske kunstere. Det ambitiøse værk ledsages af en smuk, håndfoldet indpakning. Et kunstværk, der udsendes i stærkt begrænset oplag.

Albummet er blevet til i et samarbejde mellem musiker Martin Hall, digter Nicolaj Stochholm og lydkunstner Søren E. Jensen og former sig som én lang rejse i lyd og ord. Rejsen er et gennemgående tema i Stochholms digtsuite, der stammer fra hans seneste og meget roste samling Aldrig mere (Gyldendal, 2008), og som på cd'en bliver reciteret af Stochholm selv med sin karakteristiske, næsten hypnotiske stemme. På lydsiden er cd'en samtidig som en poetisk vandring gennem Halls mangefacetterede musikværk. Med sin udsøgte fornemmelse for montagens form har Søren E. Jensen skabt en ny komposition, hvor ordene indgår i suggestive sammenhænge med fragmenter fra Hall-kompositioner. Det er en vandring, der rummer både passager af kompositionsmusik, ambiente elektroniske spor og glimt af den atmosfæriske popmusik, som Hall mestrer bedre end de fleste.

FÆRDEN udsendes i et begrænset oplag på 300 nummererede eksemplarer i håndfoldet papcover indeholdende Stochholms tekster til digtsuiten samt plakat designet af billedkunstner/musiker Jakob Schweppenhäuser (fra bl.a. duoen Schweppenhäuser/Thomsen og Marybell Katastrophy). Bestil et eksemplar af udgivelsen ved at maile til robert@geiger.dk - prisen er 150 kr. inkl. porto/forsendelse - eller køb udgivelsen i en pladeforretning/musiknetshop.

ANMELDELSER

"Det er simpelthen så smukt, at det er til at tude over." - Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske Tidende.

"De stærke digte har rejsen som gennemgående motiv og refererer hyppigt til den græske mytologi, mens musikken gennemgående dyrker et ambient, drømmende og meget stemningsfuldt udtryk med referencer til både sofistikeret pop og moderne, minimalistisk kompositionsmusik ... et helstøbt værk i spændingsfeltet mellem lyrik, lyde og toner." - Ole Rosenstand Svidt, GAFFA.

Share |

Udgivelser

Videoer

Er de sjældne: Kære Drømmetyder

Er de sjældne: Rapunsel & prinsen

Red Shifter - Turning

Peter Laugesen & Singvogel: Film

So Like Dorian: Behind My Face

Peter Laugesen & Singvogel: Strisserne breder sig

Geiger Records | Vester Allé 15 | 8000 Århus C | Denmark | Email: info@geigerrecords.dk   Følg os på Facebook  Følg os på MySpace
Powered by CMIS